Debitant Matanović: Bilo je i punih dobrih stvari

narod - prije 7 sati - link

Napadač Eintrachta Igor Matanović debitirao je za hrvatsku reprezentaciju zanimljivom predstavom na gostovanju kod Portugala. On Ijoško Gvardiol iznijeli su nakon poraza 2:1 svoja razmišljanja.

– Teško je naći riječi, Imali smo dosta šansi za dobiti, ali Portugal je kvalitetan i zaslužio je pobjedu, rekao je Matanović i nastavio:

– Najveći moj cilj je zaigrati za Hrvatsku, kad sam bio malo dijete sam o tome maštao, sad je san stvarnost, kaže.

– Sad igram za Hrvatsku i ostavit ću srce na terenu, sad sam pokazao malo, a jedva čekam dalje, rekao je još i zaključio:

– Moramo analizirati što nije bilo dorbo, ali bilo je i puno dobrih stvari.

Joško Gvardiol dugo nije igrao s trojicom u zadnjoj liniji:

– Sigurno da nismo zadovolji, pogotovo jer smo htjeli što bolje otvoriti Ligu nacija. Probat ćemo analizirati. Igrali smo nešto drugačije nego inače. Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, nismo bili na nivou u prvih pola sata i tad smo primili dva gola. Idemo se što prije vratiti i pripremiti za Poljsku.

Sustav s trojicom odostraga?

– Imamo kvalitetnih braniča i bilo je to dobro rješenje za maksimalno iskoristiti svakoga, probali smo to danas, iako za tu formaciju treba puno uigravanja. To sam igrao u Leipzigu, osjećam se ugodno u njoj, no trebam je se malo prisjetiti, piše HRT.

Objava Debitant Matanović: Bilo je i punih dobrih stvari pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Igor Matanović (5)Možda ste propustili (295)Sport (11248)