VIDEO Rijeka dovela i najboljeg drugoligaškog strijelca prošle sezone, uzor mu je bio Didier Drogba

novilist - prije 8 sati - link

RIJEKA Dominik Dogan novi je igrač HNK Rijeka. Ovaj 25-godišnji napadač ponikao u vinkovačkoj Cibaliji potpisao je s našim klubom trogodišnji ugovor. Za matični klub u seniorskom nogometu debitirao je u sezoni 2019./2020., a napadačku eksploziju dočekao je u prošloj sezoni noseći dres Zrinskog iz Jurjevca kojeg je sa svoja 23 pogotka do pretposljednjeg kola držao na prvom mjestu Prve NL.

– Ovo je veliki iskorak za mene i moju karijeru. Sretan sam i ponosan što sam ovdje. Rijeka je jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj i najbolji izbor za mene, rekao je Dogan.

U Rijeku dolazi s titulom najboljeg drugoligaškog strijelca u prošloj sezoni.

– Mijenjao bih trofej najboljeg strijelca za promociju u prvu ligu. Ali ti golovi su mi otvorili puno toga u karijeri, imao sam puno poziva. Kvalitete? Mislim da mi je najveća kvaliteta što iz malo prilika zabijam golove. Trebat će mi malo vremena za prilagodbu, ali vjerujem da će i taj dio proći brzo. Uzor? Kada sam bio dijete najviše sam volio Didiera Drogbu.

Otkrio je Dogan i svoja očekivanja od ove sezone.

– Očekujem napetu sezonu i da ću se s Rijekom boriti za prvo mjesto. Dat ću sve od sebe na travnjaku i nadam se da ću postići što više golova, zaključio je Dominik Dogan.

Objava VIDEO Rijeka dovela i najboljeg drugoligaškog strijelca prošle sezone, uzor mu je bio Didier Drogba pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

NK Rijeka (196)