Amer Gojak novi je igrač HNK Rijeka: “Nadam se da ću i ovdje osvajati trofeje”

riportal - prije 9 sati - link

Amer Gojak novi je igrač HNK Rijeka. Ovaj 27-godišnji veznjak s našim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor nakon što je prethodno raskinuo svoju obvezu s mađarskim Ferencvarošem. Gojak je dobro poznato ime na HNL travnjacima budući da je za Dinamo odigrao 207 utakmica uz 20 pogodaka i 21 asistenciju. Inozemno iskustvo Gojak ima i iz Mađarske gdje je nosio dres Ferencvaroša (38 nastupa, 3 pogotka, 4 asistencije) i Torina (17 nastupa, 1 pogodak, 1 asistencija).

– Jako sam sretan što sam došao u veliki klub kao što je Rijeka. Dugo sam vremena bio u kontaktu s ljudima iz kluba, osjetio sam pozitivnu energiju, da me žele ovdje, rekao je Amer Gojak.

Gojak je povratnik u HNL kojeg je pratio i kojeg dobro poznaje.

– Liga je uzbudljiva, puno je kvalitetnih igrača došlo u HNL. Imamo dobru momčad sposobnu da se borimo za prvo mjesto i kup. Radit ćemo dan po dan pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Nadam se da ću i ovdje osvajati trofeje. Oni će doći kao plod dobrog rada, a ja se nadam da ću svojim iskustvom i igrama dati doprinos da na kraju sezone svi zajedno slavimo.

Iako je u zadnje vrijeme bio bez utakmica, Gojak je održavao spremu i uskoro bi trebao biti na svojoj najboljoj razini.

– Fizički se osjećam odlično, dosta sam radio na sebi i spreman sam za nove izazove. Nadam se da ćemo u prvom redu imati uspješnu sezonu kao klub, a onda i da ću ja osobno biti uspješan, zaključio je Amer Gojak.

Izjavu Amera Gojaka pogledajte u nastavku.

The post Amer Gojak novi je igrač HNK Rijeka: “Nadam se da ću i ovdje osvajati trofeje” appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

amer gojak (6)HNK Rijeka (285)nogomet (2494)