SRDOČI Sljedeći tjedan nastavljaju se radovi u Ulici Miroslava Krleže

riportal - prije 4 sata - link

U ponedjeljak 9. rujna 2024. godine, u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ započet će radovi na idućoj fazi zamjene postojećeg toplovoda na Srdočima.

Zahvati se sastoje od prekopa pristupnog puta od toplane Srdoči prema raskrižju ulica Gustava Krkleca i Miroslava Krleže, prekopa kolnika Ulice Miroslava Krleže te se nastavljaju jednosmjernom Ulicom Gustava Krkleca  u smjeru zapada, uz prekope servisnih cesta parkirališta i rubnog područja zelenih površina.

Sukladno odobrenom prometnom rješenju, promet će u Ulici Miroslava Krleže biti reguliran semaforima, a tamo gdje postoji mogućnost – obilazno.

Planirani rok izvođenja radova na ovoj trasi je druga polovica listopada 2024. godine.

Cilj projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ je povećanje energetske učinkovitosti toplinskog sustava i pouzdanosti opskrbe toplinskom energijom putem ulaganja u modernizaciju toplana i toplovoda, uz postupan prelazak na obnovljive izvore energije.

Sve dodatne informacije o projektu mogu se saznati na mrežnim stranicama Energa te na službenim stranicama projekta www.energotoplinarstvo.com.

Na navedenoj stranici postavljena je interaktivna mapa s lokacijama i statusom radova na zamjeni i izgradnji toplovoda.

The post SRDOČI Sljedeći tjedan nastavljaju se radovi u Ulici Miroslava Krleže appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

obavijest (6)RADOVI (61)RIJEKA I PGŽ (800)