Utvrđen identitet vozača (80) koji je izazvao eksploziju na benzinskoj postaji; Iz Švedske se zaputio na godišnji odmor

riportal - prije 5 dana - link

Poginuli je BMW-om švedskih registarskih oznaka udario u BMW hrvatskih registarskih oznaka koji je točio gorivo na Petrolovoj benzinskoj stanici kraj Omiša, a onda nakon odbijanja i u energent za točenje goriva

Tragična nesreća dogodila se na odmorištu Mosor, gdje se u utorak u kasnim poslijepodnevnim satima automobil punom brzinom zabio u agregat za točenje benzina. Tom prilikom došlo je do eksplozije i požara te stradavanja nekoliko ljudi. Jedna osoba je poginula i nije se znao njezin identitet. Poginuli je BMW-om švedskih registarskih oznaka udario u BMW hrvatskih registarskih oznaka koji je točio gorivo na Petrolovoj benzinskoj stanici kraj Omiša, a onda nakon odbijanja i u agregat za točenje goriva.

Slobodna Dalamacija doznaje da je vozač bio i vlasnik izgorenog BMW-a švedskih registarskih oznaka, što dosad nije bilo poznato. Imao je 80 godina.

Porijeklom je iz okolice Zagreba, a u Švedsku je otišao prije nekoliko desetljeća.

Što se tiče zdravstvenog stanja ozlijeđenih, liječnici kažu da je teško prognozirati oporavak teško ozlijeđenog muškarca za čiji se život bore. Još jedna muška osoba mlađe životne dobi teško je ozlijeđena, a mlađa djevojka, koja je dobila opekline, puštena je na kućnu njegu.

Danas bi trebala biti gotova obdukcija poginulog 80-godišnjaka, ali od nje se ne očekuje mnogo s obzirom na to što je tijelo u vozilu izgorjelo do neprepoznatljivosti.

Kako doznaje Dalmacija danas, 80-godišnjak je krenuo iz Švedske automobilom na Hvar, gdje ljetuje svake godine. Krenuo je prema Drveniku odakle bi se trajektom prevezao do Sućurja, no na autocesti se dogodila nesreće s tragičnim ishodom.

Kako im je naveo izvor, 80-godišnjak se nije javljao na telefon vlasniku apartmana na Hvaru, što je nakon nekog vremena kod vlasnika pobudilo sumnju da nešto nije u redu. To je bio razlog da zbog okolnosti koje je čuo u medijima, prijavi slučaj nejavljanja, piše Net.hr.

The post Utvrđen identitet vozača (80) koji je izazvao eksploziju na benzinskoj postaji; Iz Švedske se zaputio na godišnji odmor appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2438)mosor (5)švedska (25)