Općina Viškovo osigurala poklon-pakete za prvašiće! Evo kada ih možete podignuti

riportal - prije 5 sati - link

Općina Viškovo već godinama osigurava sredstva za prigodne poklon-pakete djeci s područja Općine Viškovo koja kreću u prvi razred osnovne škole. Za prvašiće je ove godine pripremljeno 170 poklon paketa. Učenike Osnovne škole „Sveti Matej” Viškovo, njih 99-ero, poklon-paketi će dočekati na školskim klupama u ponedjeljak 9. rujna 2024. godine.

Roditelji prvašića koji u osnovnu školu kreću izvan Viškova i prijavili su se na Javni poziv za dodjelu poklon paketa prvašićima, poklon-pakete za svoje mališane mogu preuzeti u prostorima Doma hrvatskih branitelja od 9. do 20. rujna 2024. godine u radno vrijeme Općinske uprave (ponedjeljak, srijeda, četvrtak od 8:00 do 16:00 sati, utorak od 8:00 do 18:00 sati, petak od 8:00 do 14:00 sati. Pauza je od 11:30 do 12:00 sati). 

Darivanju prvašića pridružila se i Javna ustanova Narodna knjižnica i čitaonica Halubajska zora koja svim prvašićima poklanja besplatno učlanjenje u knjižnicu. Rok za ostvarivanje besplatne članarine je do kraja kalendarske godine.

The post Općina Viškovo osigurala poklon-pakete za prvašiće! Evo kada ih možete podignuti appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

opcina viskovo (11)RIJEKA I PGŽ (800)