U ponedjeljak nas na Rabu očekuje prava magična noć!

novilist - prije 8 sati - link

U ponedjeljak 9. rujna, s početkom u 21 sat, u prekrasnom ambijentu Ljetnoga kina Rab, Rab će zakoračiti u Magiju opere, kako je nazvan ovogodišnji koncert Simfonijskoga orkestra HRT-a Zagreb i vrhunskih solista pod dirigentskom palicom Valentina Egela.

Nakon dvije uspješnice – koncerata Operissimo i Operette, ovogodišnja Magija opere će sigurno očarati sve one koji su se dosad odupirali magičnom zovu opere.

Najbitniju ulogu u tome će odigrati Simfonijski orkestar HRT-a Zagreb, dirigent Valentin Egel te petero vrhunskih solista: Frédérique Friess, Kora Pavelić, Matej Predojević Petrić, Patrik Zielke te Ivan Momirov.

Ovaj koncert nastavlja uspješan niz koncerata na Rabu, realiziranih pod budnim okom proslavljene primadone Dunje Vejzović, te će kroz arije, duete i tercete okupiti pravu plejadu vrhunskih skladatelja kao što su Mozart, Gounod, Čajkovski, Glinka, Gotovac, Verdi, Puccini i Humperdinck.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji u Galeriji Rab od ponedjeljka do subote od 9 do 12 te od 18.30 do 22 sata, a na dan koncerta na blagajni Ljetnoga kina Rab.

Objava U ponedjeljak nas na Rabu očekuje prava magična noć! pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Otoci (247)rab (40)Rijeka & Regija (1026)