Nicki Minaj zablistala u glamuroznoj Zigmanovoj haljini: “Kao da sam se vratila u prošlost”

novilist - prije 7 sati - link

Proslavljena reperica Nicki Minaj zablistala je u ružičastoj haljini riječkog dizajnera Juraja Zigmana. Riječ je o efektnoj haljini punoj detalja i metalnih remena oko struka, koju je Zigman predstavio na svojoj velikoj reviji u Rijeci ovog ljeta.

Haljina koju sad ponosno nosi Nicki Minaj dio je njegove kolekcije za jesen/zimu 2024. godine.

“Osjećam se kao da sam se vratila u prošlost na ovoj fotografiji. Kasnonoćni glam”, napisala je Minaj uz fotografiju na kojoj pozira u Zigmanovoj haljini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Ne treba posebno napominjati da su repericu zapljuštali brojni komplimenti i lajkovi čim je objavila fotografiju u Zigmanovoj haljini na svojim društvenim mrežama.

Njenim izgledom u svom unikatnom komadu oduševljen je i sam Zigman.

“OMG, moja ruža”, napisao je Zigman u komentarima na objavu Nicki Minaj.

Foto Nikola Blagojević

Podsjetimo, s Nicki Minaj Zigman ostvaruje dugogodišnju suradnju.

Njegove kreacije podjednako rado nose i najveće zvijezde poput Beyonce, Rite Ore, SZA, Cristine Aguilere, Doje Cat, Cardi B, Karol G, Nelly Furtado…

Na svojoj spektakularnoj riječkoj reviji, početkom srpnja, prvoj u pet godina Zigman je predstavio moćni opus stvaralaštva u kojemu su glavnu riječ vodile haljine različitih silueta, ali i preciznih detalja koji su proizvod ručnog rada.

Foto galerija: Zigmanov modni spektakl u Rijeci Foto: Nikola Blagojević

Teško je izdvojiti tek jednu kreaciju koja se isticala nad ostalima jer je svaka bila posebna modna priča za sebe.

Kolekcijom su dominirali futuristički dizajni kroz prevladavajuću sivu i crnu boju uz pokoju crvenu i zlatnu kombinaciju, a svaka je prštala određenom dozom moćnosti stvorenom za svjetske pozornice i hrabre žene pune samopouzdanja.

Foto Nikola Blagojević

Kožni crop-topovi u formi polukorzeta kombinirani sa suknjom od perja, pomalo “svemirski” kostimi nepravilnih silueta uz čizme i neobičan, ali tako “zigmanovski” komplet sa crnim krilima na leđima, samo su neki od primjera kreativnosti koji proizlaze iz uma kostrenskog dizajnera.

“Ne zanimaju me prêt-à-porter kolekcije niti se stvarajući opterećujem pitanjem je li ono što radim dovoljno komercijalno.

Kreirajući kolekciju, kojom sam odlučio zaokružiti uspješne godine nakon moje posljednje revije, fokusirao sam se na ono što je meni estetski lijepo i što mi pričinjava zadovoljstvo, a kreacije koje su proizašle iz tog procesa stvorene su za svjetske pozornice i najveće dodjele nagrada poput primjerice Oscara”, objasnio je Zigman povodom najave nadolazećeg modnog showa u Rijeci.

O svemu smo bili opširnije izvijestili OVDJE.

FOTO Zigman u Rijeci održao modni spektakl za pamćenje pred više od tisuću posjetitelja

 

 

Objava Nicki Minaj zablistala u glamuroznoj Zigmanovoj haljini: “Kao da sam se vratila u prošlost” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Juraj Zigman (4)Mozaik (669)Showbiz (1808)