Ellen DeGeneres se vraća na Netflix u posljednjoj specijalnoj komediji svoje karijere

novilist - prije 5 sati - link

Posljednja ura Ellen DeGeneres uskoro je stigla. Naime, Netflix je objavio da će njezina nadolazeća specijalna komedija, Ellen Degeneres: For Your Approval, imati globalnu premijeru 24. rujna. To dolazi gotovo šest godina nakon njezine prve specijalne komedije za Netflix, Ellen DeGeneres: Relatable, koja je izašla 2018. godine.

Ellen Degeneres: For Your Approval — u režiji Joela Gallena i produkciji DeGeneres, njezine supruge Portie de Rossi, Bena Winstona i Fulwell 73 Productions — bit će posljednja specijalna komedija u njezinoj karijeri. Prema sinopsisu Netflixa, specijalna komedija prikazuje zvijezdu dok “se otvara i otkriva što je radila otkako je ‘izbačena iz show businessa”.

,,Od svakodnevnog svijeta uzgoja kokoši i paralelnog parkiranja do surove stvarnosti u kojoj postaje slavna osoba, ona zalazi duboko u svoje stand-up korijene i nasmijava kroz najstvarnije i najapsurdnije stvarnosti života“, zaključuje opis.

DeGeneresin veliki povratak u svijet komedije dolazi nakon što je završila svoj dugotrajni talk show, The Ellen DeGeneres Show , u svibnju 2022. nakon 19 sezona.

Prethodno je u intervjuu za  The Hollywood Reporter potvrdila  da optužbe o toksičnom radnom mjestu s kojima se suočila njezina istoimena serija nisu utjecale na njezinu odluku da prekine seriju.

Dvije godine kasnije, DeGeneres je najavila svoje planove za turneju Ellen’s Last Stand… Up.

Započinjući stvari u San Diegu 19. lipnja, turneja od 27 postaja trebala je trajati do 17. kolovoza. Međutim, u srpnju je došlo do zastoja jer je Ticketmaster objavio poruku da je “događaj otkazan” za nadolazeće nastupe u Dallasu, San Franciscu, Seattleu and Chicagu.

U jednoj od svojih ljetnih nastupa, komičarka se osvrnula na budućnost svoje karijere, a SFGate je izvijestio da je rekla: ,,Ovo je posljednji put da me vidite. Nakon mog Netflixovog specijala, gotova sam.”

Objava Ellen DeGeneres se vraća na Netflix u posljednjoj specijalnoj komediji svoje karijere pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (668)Showbiz (1807)Tv (173)