Djevojka ozlijeđena u eksploziji na A1 puštena na kućnu njegu, ostali pacijenti i dalje u teškom stanju

riportal - prije 7 sati - link

‘Ni policija još nema odgovor kako je i zbog čega vozač naletio na benzinsku postaju, je li bilo kočenja’

RTL se javio uživo s mjesta tragične nesreće na odmorištu Mosor, gdje se u utorak u kasnim poslijepodnevnim satima automobil punom brzinom zabio u agregat za točenje benzina, pri čemu je došlo do eksplozije i požara te stradavanja nekoliko ljudi.

Je li očevid završen, koje su najnovije informacije?

“Očevid na mjestu tragedije jutros je završen, izvijestili su iz policije. Trenutno je u tijeku postupanje zaposlenika Petrola koji zadnjih nekoliko sati pokušavaju sanirati nastalu materijalnu štetu. Tu je destak radnika koji otklanjaju garež i agregate koji su nastradali. Vozila su jutros odvezena s mjesta nezgode, tri su u potpunosti izgorjela, dva su nagorjela i jedan ljudski život je nažalost ugašen.

Policija nažalost nije utvrdila identitet osobe koja se zabila u benzinsku postaju.

Što se tiče zdravstvenog stanja ozlijeđenih, liječnici kažu da je teško prognozirati oporavak teško ozlijeđenog muškarca za čiji se život bore. Druga muška osoba mlađe životne dobi je teško ozlijeđena, a mlađa djevojka koja je dobila opekotine puštena je na kućnu njegu.

Ni policija još nema odgovor kako je i zbog čega vozač naletio na benzinsku postaju, je li bilo kočenja te što je uzrokovalo ovu možda i nezapamćenu tragediju u ovim našim kraijevima.

The post Djevojka ozlijeđena u eksploziji na A1 puštena na kućnu njegu, ostali pacijenti i dalje u teškom stanju appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

a1 (35)Crna kronika (2393)nesreća (273)očevid (39)