Porsche u subotu na Automotodromu Grobnik starijima od 25 godina stavlja na raspolaganje za testiranje sve svoje modele

novilist - prije 6 sati - link

Automotodrom Grobnik u subotu 7. rujna, u vremenu od 9,30 do 17 sati postaje središte Porsche Family Daya, na kojem će posjetitelji imati priliku testirati svoje vozačke vještine kroz niz uzbudljivih aktivnosti, od slalom vožnje sa 718 Boxster Spyderom do nevjerojatnog ubrzanja s Taycanom Turbo S – automobilom koji do 100 km/h stiže za samo 2,4 sekunde što je jednako onom što postižu najbrža vozila na svijetu, ona koja pod oznakom F1 viđamo isključivo na najprestižnijim pistama svijeta. S obzirom na lepezu modela koje proizvodi Porsche,  izaći će se i na off-road teren gdje će se s Cayenne modelima dobiti uvid u njihove sposobnosti na zahtjevnim podlogama.

 

Djeca ne smiju sjedati u vozila

 

Svi koji žele provesti dan na grobničkoj pisti, jedinoj u ovom dijelu Europe, moraju imati važeću osobnu iskaznicu, biti stariji od 25 godina te posjedovati vozačku dozvolu stariju od 5 godina. Za one željne adrenalina na trkaćoj stazi, tu su taxi laps vožnje s profesionalnim instruktorima. Radi sigurnosti, djeca ne smiju sjedati u vozila, ni uz pratnju.

 

Zabava za sve generacije

 

Zbog velikog interesa, prijave za vožnje i aktivnosti odvijat će se isključivo na lokaciji na dan događanja. Važno je napomenuti da će se svaka osoba moći prijaviti samo na jednu vozačku aktivnost. Također, prijavljuje se samo jedan vozač po aktivnosti – pratnja nije uključena.

Iako su vožnje rezervirane za starije od 25 godina, bogat program osigurava zabavu za sve generacije. Na stazi će se odvijati i spektakularna utrka Porsche Sprint Challenge Central Europe, ekskluzivno natjecanje koje se u ovom dijelu Europe odvija samo u Hrvatskoj i Češkoj. Osim toga, svi posjetitelji imat će priliku među prvima vidjeti redizajn legendarnog modela Porsche 911, kao i novo izdanje modela 911 GTS. Za najmlađe posjetitelje pripremljene su brojne aktivnosti, uključujući animatore, face painting i vožnje na simulatorima, čime će svi članovi obitelji moći uživati uzbudljivom danu.

Objava Porsche u subotu na Automotodromu Grobnik starijima od 25 godina stavlja na raspolaganje za testiranje sve svoje modele pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Auto-Moto (156)porsche (19)