U Ravnoj Gori ove subote Panfest, evo što nam sve donosi

novilist - prije 8 sati - link

Već dugi niz godina, osim u pauzi kada je bila pandemija koronavirusa, na području Općine Ravna Gora organizira se Panfest, festival glazbe koji se održavao na samim počecima u šumi na području Ravne Gore.

Organizator je bio Mješoviti pjevački zbor ”Gimpl”, a zvali su se razni glazbeni gosti s kojima su se održavale i određene igre kroz razna natjecanja.

S vremenom se festival preselio u centar Ravne Gore, a ove godine Mješoviti pjevački zbor ”Gimpl” i Vokalna skupina ”VitaNeo” ove subote organiziraju 19. Panfest.

– Koncert će biti održan na ljetnoj pozornici ispred SPC-a u Ravnoj Gori s početkom u 18:00 sati. Uz izvođače- Gimpl i VitaNeo večer će uljepšati gošće Vokalnog ansambla “Bosanke” iz Lukavca, BIH.

Njih smo upoznale na jednom od naših gostovanja u Lukavcu te smo se sprijateljile i povezale se za suradnju. Biti će ovaj Panfest dakle i međunarodnog karaktera.

S obzirom da je lijepo vrijeme, barem se nadamo da će tako biti, ovoga puta je lokacija na otvorenome, a redoslijed i pjesme ćemo razraditi kroz ovaj tjedan te se nadamo da će biti lijepo i da će svi uživati koliko god bude koncert trajao.

Bit će to večer odlične glazbe i nastupa, a u slučaju lošeg vremena koncert će se održati u sportskoj dvorani OŠ Dr. Branimira Markovića u Ravnoj Gori s početkom također u 18.00 sati. ”- istaknula je članica MPZ ”Gimpl” te VS ”VitaNeo” Maja Vidmar.

Također se zahvalila svima na pomoći – Općini Ravna Gora, Primorsko-goranskoj županiji, svim medijima koji ih prate, ali i članovima zbora i vokalne skupine jer se ovim događanjima pokazuje stvarno pravi timski duh jer nije lako sve zajedno posložiti i organizirati.

Priznala je i da bude napeto prije samog dana odvijanja koncerta, ali zajedno sve složno riješe te se nada da će publika ponovo prepoznati njihov rad i doći im dati podršku u subotu.

Objava U Ravnoj Gori ove subote Panfest, evo što nam sve donosi pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Gorski Kotar (173)Ravna Gora (9)Rijeka & Regija (1018)