Srednjoškolci iz Bakra imat će besplatan javni prijevoz

novilist - prije 5 sati - link

Srednjoškolci s područja Grada Bakra od ove školske godine imat će besplatan javni prijevoz, javljaju iz bakarske Gradske uprave.

– Za nekoliko dana započinje nova nastavna godina koja za roditelje srednjoškolaca znači i veće financijske izdatke. S ciljem da financijski pomognemo našim srednjoškolcima i njihovim roditeljima, Grad će od ove školske godine po prvi puta sufinancirati autobusne karte, stoga će mjesečna karta učenicima biti besplatna za vrijeme trajanja nastavne godine, odnosno od rujna 2024. do lipnja 2025. godine, ističu iz Grada Bakra te nadodaju kako je s Komunalnim društvom Autotrolej d.o.o. dogovoreno da će učenici prilikom kupnje mjesečnih karata dostaviti potvrdu o upisu u srednju školu i predočiti osobnu iskaznicu kako bi se utvrdilo prebivalište na području Grada Bakra.

Srednjoškolci koji su kupili svoje mjesečne karte prije donošenja odluke o besplatnom javnom prijevozu, mogu zatražiti povrat tog dijela troška do 20. rujna, u poslovnici Autotroleja.

“Manje od tjedan dana dijeli nas od trenutka kada će učenici ponovno sjesti u svoje školske klupe, stoga ovim putem svim našim srednjoškolcima želimo uspješan početak nove školske godine”, poručuju iz Grada Bakra.

Objava Srednjoškolci iz Bakra imat će besplatan javni prijevoz pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

bakar (31)javni prijevoz (14)rijeka (1125)Rijeka & Regija (1013)školstvo (38)