Ove nedjelje Hrvatski olimpijski dan na Platku, evo što su nam sve pripremili

novilist - prije 5 sati - link

Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, Goranski sportski centar organizira Dan otvorenih vrata za posjetitelje, koji će ove nedjelje, 8. rujna moći neograničeno uživati u ponudi RSRTC Platak po jedinstvenoj dnevnoj cijeni karte od deset eura za odrasle, odnosno 7,5 eura za djecu mlađu od 12 godina i osobe s invaliditetom.

U cijenu karte nije uključen najam roštilja i zona za piknik. Svečano otvorenje Hrvatskog olimpijskog dana je u 10 sati.

– Hrvatski olimpijski dan posvećen je datumu utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora, s ciljem promicanja važnosti bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijskih načela, izvrsnosti, razumijevanja, mira i solidarnosti među ljudima.

Na uključivanje se potiču pojedinci i skupine, sportske zajednice i udruge, škole i učilišta, vrtići, jedinice lokalne i područne samouprave te društva sportske rekreacije.

Organizator događanja na Platku je Savez sportske rekreacije Primorsko-goranske županije Sport za sve, ističu u GSC-u te dodaju kako će povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, u nedjelju, 8. rujna posjetitelji moći neograničeno uživati u brojnim zabavnim i sportskim sadržajima iz bogate ponude RSRTC Platak, poput tubinga, trampolina, panoramskih vožnji žičarom, vožnji autića na pedale i bicikala.

Najavljen je i zdravi kutak Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije, kao i edukacija o zdravom načinu života Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije te zabavni program.

Nogometno igralište bit će centralno mjesto obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, pa će se individualno moći koristiti tek nakon 16 sati.

Za ostale sportske terene termine je moguće rezervirati na info kućici GSC-a. Posjetitelji koji žele koristiti samo jedan sadržaj, mogu kupiti kartu po redovnim cijenama iz cjenika.

“Zanimljiv sportski dan ujedno je i posljednje veliko ljetno događanje na Platku kojim ćemo zaokružiti ljetnu sezonu.

Najam roštilja bit će i nadalje moguć, do kad za to budu postojali povoljni vremenski uvjeti i interes korisnika, a mi krećemo s pripremom zimske sezone”, poručuju iz GSC-a.

Objava Ove nedjelje Hrvatski olimpijski dan na Platku, evo što su nam sve pripremili pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Platak (11)rijeka (1125)Rijeka & Regija (1013)