Grad Crikvenica kreirao anketu za slaganje proračuna

novilist - prije 4 sata - link

Kako bi svoje građane aktivno uključili u proces kreiranja gradskog proračuna za 2025. godinu, Grad Crikvenica kreirao je anketu u kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani građani, javljaju iz Grada.

Proračun je temeljni financijski akt Grada kojim se procjenjuju prihodi i primici te utvrđuju rashodi i izdaci za jednu financijsku godinu.

I prijašnjih godina Prijedlog gradskog proračuna stavljan je na javno savjetovanje na mrežnoj stranici Grada Crikvenice, putem kojeg su svoje prijedloge mogli slati svi zainteresirani građani Crikvenice.

– Za kreiranje ovakvog sveobuhvatnog dokumenta, od iznimne su nam važnosti mišljenja i prijedlozi naših građana, te ih ovim putem pozivamo da se uključe u što većem broju, dostavljajući svoje prijedloge.

Navedite koje projekte želite vidjeti realizirane u gradu Crikvenici te koje radove smatrate važnima za daljnji razvoj grada i dobrobit građana.

Želimo čuti vaše prijedloge, sugestije i komentare, jer su upravo oni najbolji pokazatelji toga što je potrebno u našem gradu.

Svoje ideje i prijedloge moguće je dostaviti najkasnije do 30. rujna ispunjavanjem obrasca na mrežnim stranicama Grada Crikvenice, ističu iz Grada.

Na popunjavanje ankete pozvala je i vršiteljica dužnosti gradonačelnice Crikvenice Ivona Matošić Gašparović.

– Dragi sugrađani, pozivam vas da se i ove godine aktivno uključite u stvaranje gradskog proračuna Grada Crikvenice. Vaši prijedlozi i mišljenja su nam od iznimne važnosti jer zajedno možemo kreirati bolju budućnost za naš grad.

Veselim se vašim idejama i prijedlozima te vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti mnoge projekte koji će doprinijeti razvoju i kvaliteti života u Crikvenici, kazala je Matošić Gašparović.

Objava Grad Crikvenica kreirao anketu za slaganje proračuna pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

crikvenica (101)Novi Vinodolski & Crikvenica (130)Rijeka & Regija (1013)