Cvijeće, sadnice i domaće delicije: Uskoro počinje jesenski sajam na Kontu!

riportal - prije 5 sati - link

Nezaobilazni riječi event, Jesenski sajam kod Konta, i ove će se godine održati na prepoznatljivoj lokaciji u središtu Rijeke. Ovaj sajam najavljuje (nadamo se, ugodnu sunčanu jesen) i privlači izlagače i posjetitelje iz cijele zemlje. Jesenski sajam postaje omiljeno mjesto okupljanja za sve one koji žele dočekati najljepše godišnje doba uz bogatu ponudu domaćih proizvoda, cvijeća i sadnica.

Sajam će se održati od četvrtka, 26. rujna 2024. godine, do nedjelje, 29. rujna 2024. godine, a pozvani su svi dosadašnji i novi izlagači da prijave svoje sudjelovanje i predstave svoje proizvode na ovoj popularnoj manifestaciji. Na sajmu će se nuditi raznovrsni domaći proizvodi, uključujući džemove, maslinovo i bučino ulje, likere, med, te prirodnu kozmetiku.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 23. rujna 2024. godine do 16 sati, a prijavnicu možete pronaći na web stranici rijeka-plus.hr. Za sve dodatne informacije i pomoć pri prijavi, možete kontaktirati organizatore na broj telefona 051 311 425 ili putem e-maila na marketing@rijeka-plus.hr.

Ne propustite priliku sudjelovati na Jesenskom sajmu kod Konta i pridružiti se ovoj sve popularnijoj manifestaciji u gradu na Rječini, koja je postala nezaobilazna postaja za ljubitelje jeseni i domaćih proizvoda.

The post Cvijeće, sadnice i domaće delicije: Uskoro počinje jesenski sajam na Kontu! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

RIJEKA I PGŽ (810)