Zamet pustio u prodaju godišnje ulaznice uoči početka nove sezone!

riportal - prije 4 sata - link

U tijeku su pripreme rukometaša Zameta uoči početka nadolazeće sezone u kojoj se RK Zamet vratio u najviši rang hrvatskog rukometa – Paket24 Premijer ligu. 

Niti klupski uredi ne miruju pa su za svoje navijače omogućili kupnju godišnjih ulaznica koje je moguće kupiti putem sustava Mojekarte.hr. Kupnjom godišnje ulaznice ostvaruje se ulaz na sve domaće utakimice Paket24 Premijer lige kao i za Kup utakmice. Od ove sezone ulaznice za sve domaće utakmice moći će se kupiti, osim na blagajni, i online također u sustavu Mojekarte.hr. Zamećani su osmislili zanimljivu kampanju pod nazivom “Postani i ti dio Zametove obitelji” u kojoj između ostalih i legendarni zametovi igrači i bivši reprezentativci pozivaju sve navijače da se pridruže kupnji godišnjih ulaznica!

Rukometaše Zameta predvođene trenerom Mateom Hrvatinom i novim pojačanjem Lukom Mrakovčićem očekuje još nekoliko treninga pred sam početak sezone koja počinje ove subote 7. rujna. Prva je na rasporedu gostujuća utakmica protiv Sesveta, a vikend nakon toga slijedi prva domaća utakmica protiv tradicionalnih rivala, ekipe Poreča.

The post Zamet pustio u prodaju godišnje ulaznice uoči početka nove sezone! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Sport (11189)Zamet (13)