Gradonačelnik uputio čestitke Barakudicama

dulist - prije 10 sati - link

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputio je dubrovačkim Barakudicama čestitku povodom uspješnog nastupa na Europskom prvenstvu do 19 godina, održanom protekli vikend u Zagrebu. Hrvatska ženska reprezentacija, među kojima i tri Dubrovkinje – Jugašice, okončala je natjecanje na 4. mjestu, a iako je u susretu za broncu Grčka bila bolja, hrvatske vaterpolistice ostvarile su izvrstan rezultat.
Drage Jugašice,
Čestitam vam na još jednom uspješnom nastupu za žensku vaterpolsku reprezentaciju, ovaj put na Europskom prvenstvu do 19 godina. Od srca upućujem čestitke našim Jugašicama: Niki Alamat, Nini Jazvin i Lani Korać što su imale značajnu ulogu u kvalitetnoj igri koja ih je dovela do polufinala i četvrtog mjesta.
Prije samo dva mjeseca veselili smo se povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu do 16 godina, a sada se taj izvanredni podvig ponovio. To pokazuje kako je ovo samo početak vašeg puta prema velikim sportskim uspjesima, a mi ćemo vas i dalje s ponosom pratiti i podržavati. Vaša postignuća puno znače za naš grad, ali i cjelokupni hrvatski ženski vaterpolo i zato samo hrabro nastavite dalje.

pročitaj cijeli članak

Grad (220)