Općina Viškovo i Kuća halubajskega zvončara pozivaju kreativce od prvog do četvrtog razreda na besplatan program ”Radna subota”

riportal - prije 7 sati - link

Od 7. rujna u Kući halubajskega zvončara započinje s održavanjem program „Radna subota“ koji će trajati čitavu školsku godinu. Ovo je vjerojatno jedina radna subota koju biste poželjeli svojoj djeci, a donosi dugačak niz besplatnih kreativnih radionica namijenjenih učenicima mlađih razreda, koje će provoditi razni stručni voditelji od kojih će mali kreativci naučiti crtati, bojati i izrađivati kojekakve sjajne stvari kao što su lepeze, maske, društvene igre, halubajski roboti, kaleidoskopi, igračke, papirnate životinje, ludi ukrasi, još luđe torbe i mnoge druge fantastične stvari.

Radionica će se u pravilu odvijati subotom ujutro (iako planiramo i određene iznimke) te će imati raznoliko trajanje (ali najčešće oko dva školska sata). Sve radionice bit će namijenjene djeci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole te će za polaznike biti potpuno besplatne. 

Kako bismo mogli planirati i organizirati naše radne subote, ovim putem molimo roditelje čija bi djeca mogla biti zainteresirana za naše radionice, da svoju djecu odmah prijave putem obrasca kojeg možete naći na stranicama www.khz.hr kako bismo mogli formirati listu zainteresiranih polaznika te vas mailom obavještavati o terminima održavanja pojedinih radionica. 

Program se provodi u okviru Projekta za provedbu edukativnih kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV razreda osnovne škole, čiji je nositelj Općina Viškovo.

The post Općina Viškovo i Kuća halubajskega zvončara pozivaju kreativce od prvog do četvrtog razreda na besplatan program ”Radna subota” appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

kuca halubajskega zvoncara (12)RIJEKA I PGŽ (816)viškovo (53)