KBC Rijeka objavio da je prikupio i više nego dovoljno plišanih igračaka za male pacijente

novilist - prije 7 sati - link

KBC Rijeka obavještava da su prikupili plišanih igračaka više od dovoljnog broja na Kliničkom zavodu za laboratorijsku dijagnostiku te se ova akcija stoga zaključuje.

“Zahvaljujemo svima koji su se uključili i ljubazno sugeriramo da o svim drugim eventualnim budućim aktivnostima zainteresirana javnost prati obavijesti koje KBC Rijeka plasira preko svojih službenih kanala (mrežnih stranica ili društvenih mreža, odnosno službenih obavijesti odaslanih putem medija javnog priopćavanja).

Prikupljene igračke uputit će se na nužne i propisane postupke dezinficiranja i drugih sanitarnih mjera.

Podsjećamo da se osjetljivoj skupini pacijenata, a ovdje je riječ o djeci, pri nekim pretragama, poput laboratorijskog zahvata vađenja krvi, u KBC-u Rijeka već godinama prakticira dodjela posebno dizajnirane i namjenski tiskane ‘Diplome za hrabrost’ upravo kako bi se male pacijente na primjeren način ohrabrilo, nagradilo i potaklo na što bolje prihvaćanje susreta sa zdravstvenim sustavom”, poručuju iz KBC-a Rijeka.

Objava KBC Rijeka objavio da je prikupio i više nego dovoljno plišanih igračaka za male pacijente pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

hrvatsko zdravstvo (22)kbc rijeka (28)rijeka (1126)Rijeka & Regija (1007)zdravstvo (44)