Počeo upis pretplata u ‘Zajcu’: Pretplatite se na kazalište!

riportal - prije 8 sati - link

Upis pretplate za kazališnu sezonu 2024./2025. koja će se odvijati pod motom „Doviđenja. Dobrodošli!“ počinje na blagajni HNK Ivana pl. Zajca u utorak, 3. rujna 2024.

Prema već ustaljenom i poznatom ritmu, upisi dosadašnjih odnosno prošlosezonskih pretplatnica i pretplatnika trajat će do 13. rujna do kada će ih čekati njihova ranije odabrana mjesta u gledalištu, a upis novih pretplatnika kreće 14. i traje do 25. rujna.

Blagajna „Zajca“ će do konca rujna biti otvorena radnim danom od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati i sat vremena prije početka programa.

Osim stalnog mjesta u gledalištu prema vlastitom izboru tijekom cijele sezone, pretplata osigurava najpovoljnije cijene ulaznica uz popuste od 10 do 50 posto na redovne cijene, a svi pretplatnici uživaju i popust od 20 posto za većinu programa u produkciji riječkog HNK-a koji nisu uključeni u njihov pretplatnički ciklus. Na svoje elektroničke ili poštanske adrese svi će pretplatnici redovno dobivati mjesečne programe predstava, a i ostale obavijesti.

Na pozornici riječkog HNK-a publiku u novoj sezoni očekuje čak 14 premijera i deset koncerata, čitav niz atraktivnih i umjetnički uzbudljivih predstava i koncerta, brojna riječka i gostujuća umjetnička imena, poznati redatelji, koreografi i dirigenti te izvođačke zvijezde.

Detaljnije informacije o programu pretplate i sezoni „Doviđenja. Dobrodošli!“, čiji je program pripremilo dvoje intendanata, aktualni intendant Marin Blažević te Dubravka Vrgoć čiji intendantski mandat počinje s početkom 2025. godine, mogu se pronaći na mrežnim stranicama „Zajca“: www.hnk-zajc.hr i na blagajni Kazališta (Verdijeva 5a, tel. 051.337.114, blagajna@hnk-zajc.hr).

The post Počeo upis pretplata u ‘Zajcu’: Pretplatite se na kazalište! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

program (21)RIJEKA I PGŽ (816)