Uhvaćen 48-godišnjak koji je “operirao” po riječkim lokalima. Zanimao ga novac, ali i druge stvari

novilist - prije 6 sati - link

Policijski službenici Prve policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta teške krađe provaljivanjem.

Sumnjiči se da je 24. kolovoza provalio u ugostiteljski objekt u središtu Rijeke iz kojega je otuđio novac i druge predmete. Time je riječku trgovačku tvrtku oštetio za najmanje 1.000 eura.

Tijekom istraživanja otkriveno je da je istovrsno kazneno djelo počinio i 16. kolovoza u ugostiteljskom objektu užeg središta Rijeke iz kojeg je uz novac, otuđio i nekoliko boca alkoholnih pića te druge predmete u vrijednosti oko 300 eura.

Također je utvrđeno da je u istoj ulici, ali u drugom ugostiteljskom objektu, 25. kolovoza počinio krađu na štetu hrvatske državljanke kojoj je otuđio torbicu s mobitelom, novčanikom i drugim predmetima pa je tako oštetio za oko 1.300 eura.

U navedeni ugostiteljski objekt je i provalio u mjesecu lipnju te tada otuđio novac i druge predmete pa tako teškom krađom riječko trgovačko društvo oštetio za najmanje 450 eura.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem, kao i dvije krađe, 48-godišnji osumnjičenik je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Objava Uhvaćen 48-godišnjak koji je “operirao” po riječkim lokalima. Zanimao ga novac, ali i druge stvari pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2414)Novac (152)provale (6)rijeka (1119)