Na području Novog Vinodolskog provalili i pokrali strance. Za manje od sat vremena ih uhvatili na Krku

novilist - prije 5 sati - link

Suradnjom policijskih službenika Policijske postaje Crikvenica i krčke policije pronađena su dvojica osumnjičenika za počinjenje kaznenog djela teška krađa provaljivanjem.

Naime, 56-godišnji hrvatski državljanin i 58-godišnji srpski državljanin se sumnjiče da su u subotu, 31. kolovoza, na području Novog Vinodolskog u popodnevnim satima provalili u automobil njemačke državljanke iz kojega su otuđili torbu s novcima, dokumentima i drugim predmetima te tako dvoje njemačkih državljana oštetili za najmanje 300 eura.

Brzom reakcijom policijskih službenika dvojac su zaustavili na otoku Krku u automobilu, španjolskih nacionalnih oznaka, u kojem je pronađen i različiti alat kojim su počinili opisano kazneno djelo.

Obojica osumnjičenika su uhićena i privedena na kriminalističko istraživanje, a vozilo je privremeno oduzeto.

Završetkom istraživanja osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu pa predani pritvorskom nadzorniku.

Prijavljeni su za počinjenje kaznenih djela teška krađa provaljivanjem te izrada i nabavljanje oružja i sredstava namijenjenih počinjenju kaznenog djela.

Objava Na području Novog Vinodolskog provalili i pokrali strance. Za manje od sat vremena ih uhvatili na Krku pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2414)krađa (145)Novac (152)Novi Vinodolski (33)provala (37)uhićenje (98)