VIDEO Rijekin strijelac protiv Dinama: “Bili smo blizu drugom pogotku…”

novilist - prije 5 sati - link

RIJEKA Veldin Hodža postigao je pogodak kojim je Rijeka osvojila bod protiv Dinama (1:1) i došao do dvoznamenkastog broja golova u riječkom dresu. Već ih je osam postigao u prvenstvu, a dva je dodao u kupu

– Teška utakmica s kvalitetnim suparnikom. Odigrali smo jako dobru utakmicu, postigli pogodak, možda smo mogli i više. Osvojili smo bod i nakon onakve utakmice u Ljubljani vratili se u ritam koji smo imali, rekao je Hodža koji je sa suigračima puno pažnje posvetio psihološkoj pripremi nakon poraza u Ljubljani.

– Analizirali smo utakmicu u Ljubljani, puno toga ispravili protiv Dinama. Bilo je pogrešaka koje su sastavni dio igre, ali ispunili smo što je trener tražio od nas. Bili smo blizu drugom pogotku, imali smo lijepih situacija.

Nogometašima Rijeke slijedi reprezentativna stanka, a Veldinu Hodži obveze s U-21 reprezentacijom protiv Farskih otoka i Portugala.

– U reprezentaciji želim pobjede u utakmicama koje su pred nama. Znamo što nam treba, imamo jako dobru priliku za izravan plasman na Euro i dat ćemo sve od sebe da to ispunimo, zaključio je Hodža.

Objava VIDEO Rijekin strijelac protiv Dinama: “Bili smo blizu drugom pogotku…” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

hrvatska nogometna reprezentacija (628)NK Rijeka (191)