FOTO Ekipa Šila obranila naslov pobjednika malonogometnog turnira općine Dobrinj

novilist - prije 7 sati - link

ČIŽIĆI Sastav Šila obranio je naslov pobjednika malonogometnog turnira općine Dobrinj koji se u svojem jubilarnom 25. izdanju, uz sudjelovanje sedam ekipa, odigrao prošloga vikenda na igralištu  novog sportskog kompleksa u Čižićima. Šilari su svoju dominaciju na turniru potvrdili pobjedom u finalu nad sastavom domaćina Čižića (3:0), nakon što su polufinalu svladali Rasopasno 6:2. Rasopašnjari su u uzbudljivom susretu za treće mjesto nakon “ruleta šesteraca” bili bolji od DVD-a Dobrinj 5:4 (2:2).

Drugoplasirani sastav Čižića

Trećeplasirani sastav Rasopasna

U pobjedničke redove otišla je nagrada za najboljeg igrača (Dino Turčić) i strijelca turnira (Luka Mijić), dok su Čižićari u svojim redovima imali najboljeg vratara turnira (Ivan Sobotinčić). Uoči završnih susreta održano je i natjecanje u gađanju prečke, a najprecizniji je bio Danijel Duda (Kras).

Kapetani Rasopasna, Šila i Čižića

Ivica Barbalić i kapetan Šila

Uoči podjele nagrada Dino Turčić, predsjednik Općinskog vijeća, podsjetio je nekoliko stotina sudionika i njihovih navijača na povijesti turnira koja seže u kraj 90-tih godina. Uspomene na prvo izdanje turnira odigrano na travnatom igralištu na Melinama evocirao je jedan od začetnika Ivica Barbalić. Štoviše, donio je loptu s kojom se tada igralo i dres u kojem je nastupao, te je pritom zaradio pljesak okupljenih.

Najbolji vratar Ivan Sobotinčić. najbolji igrač Dino Turčić i strijelac Luka Mijić

 

Pljesak su zaslužili i vrijedni članovi Društva za športsku rekreaciju Čižići, koji su se pokazali kao dobri domaćini na svojem novom sportskom kompleksu.

Objava FOTO Ekipa Šila obranila naslov pobjednika malonogometnog turnira općine Dobrinj pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Ostali sportovi (941)Otoci (245)Rijeka & Regija (1022)