Đalović zadovoljan nakon remija u derbiju: “Da mi je netko ponudio prije utakmice 1:1, prihvatio bih”

novilist - prije 7 sati - link

RIJEKA Nogometaši Rijeke remizirali su Dinamom 1:1 na Rujevici što je nakon debakla u Ljubljani (0:5) itekako fantastičan rezultat za Bijele.

S time se slaže i trener Radomir Đalović.

– Poslije debakla u Ljubljani gdje smo se osramotili, igrači su pokazali da je to bila samo loša noć, ne možemo ni sami objasniti što se dogodilo. Danas smo bili i hendikepirani. Pašalić nije odradio nijedan trening, Fruk i Radeljić isto nisu mogli trenirati. Bili smo svejedno pravi danas, možda i malo bolji od Dinama – rekao je Đalović.

– Puno smo radili i pričali, tražili uzrok debakla. Tražili smo danas da radimo sve suprotno od Ljubljane, da budemo agresivni, da idemo 100 posto. Nije lako poslije onakvog debakla ući dobro u utakmicu. Mogli smo zabiti i drugi gol. Da mi je netko ponudio prije utakmice 1:1, prihvatio bih – iskreno je kazao.

Dolazak Menala?

– Sigurno da će biti pojačanja, uprava radi na tome. Napadač i još koji igrač, očekujemo da nam se pridruže u naredna dva dana – zaključio je Đalović.

Objava Đalović zadovoljan nakon remija u derbiju: “Da mi je netko ponudio prije utakmice 1:1, prihvatio bih” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

HNK Rijeka (268)NK Rijeka (189)radomir đalović (40)Sport (11164)