Rijeka i Dinamo derbijem na Rujevici zaključuju 5. kolo

narod - prije 5 sati - link

Derbijem na Rujevici između Rijeke i Dinama bit će zaključeno 5. kolo SuperSport HNL-a. Utakmica se igra u 20.45, a dvoboj će suditi splitski sudac Duje Strukan. Prije toga, od 18.15, na rasporedu je susret Lokomotive i Varaždina.

Riječani dočekuju Modre nakon debakla protiv Olimpije u Konferencijskoj ligi.

– Treba što prije zaboraviti Olimpiju i pokazati da je to bio loš dan. Protiv Dinama, najbolje ekipe u ligi, ekipe koja igra Ligu prvaka trebamo odigrati jednu pravu, mušku utakmicu. Pogrešaka će uvijek biti, i one su dio nogometa. Prvo što stavljam pred igrače su angažman, trka i energija i to nikad ne smije biti upitno, neovisno o tome protiv koga igramo, rekao je trener Rijeke Radomir Đalović.
Modri na Rujevicu stižu na krilima velikog uspjeha, plasmana u Ligu prvaka, a impresivno su startali i u prvenstvu osvojivši maksimalnih 12 bodova.

– Atmosfera je odlična. Napravili smo regeneracijski trening, igrači su u dobrom stanju. Svi žele igrati što je dokaz da je u momčadi veliko zajedništvo, svatko želi dati svoj doprinos. Ostvarili smo prvi cilj, ulazak u Ligu prvaka, što je fantastičan uspjeh. Sada želimo odigrati dobru utakmicu, dobro se prezentirati i nadam se da ćemo biti uspješni, izjavio je strateg Dinama Sergej Jakirović.

Kolo su u petak otvorili Gorica i Šibenik, a slavili su domaćini Velikogoričani s 2:1.

U subotu je Istra 1961 bila uspješan gost pobijedivši u Koprivnici Slaven Belupo 1:0, a Hajduk je upisao tri boda na Poljudu svladavši Osijek 1:0, piše HRT.

Objava Rijeka i Dinamo derbijem na Rujevici zaključuju 5. kolo pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

dinamo (600)rijeka (1112)Sport (11188)