Zbog radova u ulici Put Bože Felkera uvodi se nova regulacija prometa

novilist - prije 5 sati - link

Privremena regulacija prometa na nerazvrstanoj cesti Put Bože Felkera, od kućnog broja 45 B do kućnog broja 53 B, bit će uspostavljena od 2. do 30. rujna, za vrijeme izvođenja radova na polaganju niskonaponskog priključka KB NN TS KAMPUS 2 i priključak višestambene građevine TS KAMPUS 2.

Kako se navodi u obavijesti, izvođenje radova odvija se na način da se na predmetnoj dionici prometnica zatvara za sav promet, osim vozila gradilišta, u vremenu od 9 do 17 sati, nakon čega se rov zatrpava i prometnica dovodi u stanje za privremeno prometovanje vozila u svrhu prilaza stambenim objektima.

Parkiranje za vozila stanara (Ulica Put Bože Felkera) u vremenu trajanja radova bti će osigurano u Ulici Sveučilišna avenija postavom prometne signalizacije sukladno dostavljenom prometnom rješenju.

Pješački promet u svrhu prilaza stambenim objektima omogućen je za cijelo vrijeme izvođenja radova. Mole se svi sudionici u prometu na povećan oprez te poštivanje privremene regulacije prometa.

Izvođenje radova radi duljine same trase predviđa se u tri dionice: dionica I: Ulica Put Bože Felkera od kućnog broja 45 B u cijeloj dužini slijepog odvojka ulice do kućnog broja 43. tj. do raskrižja s glavnom trasom prometnice; dionica II: Ulica Put Bože Felkera od kužnog broja 53A do raskrižja tj. do kućnog broja 32; dionica III: Ulica Put Bože Felkera od kućnog broja 32. do kućnog boja 53 B).

Redoslijed izvođenja radova započinje na način da se prvo izvodi dionica III, zatim dionica II i na kraju dionica I. Radovi na svakoj sljedećoj dionici mogu započeti tek kada se završi prethodna dionica.

Uspostava privremene regulacije prometa te izvođenje radova dozvoljava se u periodu od 2. do 30. rujna sukladno prometnom elaboratu izrađenom od tvrtke LIDER PROJEKT d.o.o., Ulica Ivana Šibla 15, Zagreb, piše u obavijesti.

Također, iz Grada Rijeke podsjećaju kako je prošli tjedan održan terenski sastanak na kojem su prisustvovali predstavnici Vijeća Mjesnog odbora Grad Trsat te voditelj projekta i predstavnik investitora višestambene zgrade u svrhu upoznavanja Vijeća Mjesnog odbora o dinamici izvođenja radova te pravovremenog obavještavanja stanara ulice.

Objava Zbog radova u ulici Put Bože Felkera uvodi se nova regulacija prometa pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

radovi u Rijeci (24)rijeka (1111)Rijeka & Regija (1027)Trsat (21)