Šogor Blake Lively stao u njezinu obranu usred “It Ends With Us” kontroverze

novilist - prije 4 sata - link

Šogor Blake Lively, Bart Johnson, stao je u njezinu obranu usred vala kontroverzi s kojima se suočila povodom izlaska filma “It Ends With Us.”

Glumac iz “High School Musicala”, koji je oženjen s Robyn Lively, starijom sestrom Blake, odgovorio je na komentar na njegovu nedavnu objavu na Instagramu , gdje je podijelio rođendansku čestitku Blake.

View this post on Instagram

A post shared by Bart Johnson (@bart_johnson)

,,Šteta što je toliko odlučna za promicanje sreće u okruženju obiteljskog nasilja bez imalo obzira prema žrtvama. Razočaravajuće od Blake,” komentirala je jedna osoba.

Johnson je u odgovoru , koji je, čini se, u međuvremenu izbrisan, napisao: ,,Stvarno mi je žao što se tako osjećate. Siguran sam da imate veliko srce i da želite najbolje. Mogu vam obećati da istina još nije izašla na vidjelo. Blake je radila na ovom filmu više nego na bilo čemu što sam vidio cijeli život. Jer joj je to toliko značilo.”

,,Poruka je u knjizi. I u filmu. Ne u kratkim isječcima / intervjuima. Ona je razlog zašto poruka /ovaj film/ izlazi. Jesu li napravljene greške? Da. U životu griješimo. Ali one nisu pod mikroskopom. U svakom slučaju, poštujem tvoje stavove. Nemam ništa osim ljubavi za tebe”, dodao je.

Podsjetimo, Blake nije samo glumila Lily Bloom u filmskoj adaptaciji knjige Colleen Hoover, već je bila i producentica. Međutim, od izlaska filma 9. kolovoza, glumica je kritizirana na društvenim mrežama jer se činilo da nije dovoljno glasna o osjetljivim temama priče o obiteljskom zlostavljanju i toksičnim odnosima.

Dok je glumica dijelila resurse za pomoć osobama koje su preživjele obiteljsko nasilje na svojim društvenim mrežama nakon objavljivanja “It Ends With Us”, neki obožavatelji tvrde da nije učinila dovoljno da podigne svijest. Blake se također suočila s reakcijom zbog  unakrsne promocije svoje nove marke proizvoda za njegu kose tijekom prikazivanja filma.

Objava Šogor Blake Lively stao u njezinu obranu usred “It Ends With Us” kontroverze pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Film (204)Mozaik (673)Showbiz (1787)