Let 3 će na koncertu proći cijelu svoju karijeru, a pored „ŠČ“ i ostalih hitova poput „Drama“, „Kontinetio“, „Tazi, Tazi“, „Sam u vodi“, „Vjeran pas“ ili Izgubljeni“ odsvirat će i pjesme „U rupi od smole“ i „Pokušaj“, s kojima su debitirali na kompilaciji “Rijeka – Paris – Texas”, najbitnijoj riječkoj kompilaciji iz sredine osamdesetih, koju je nedavno reizdao na vinilu Dallas Records.

“Rijeka-Paris-Texas” objavljen je 1987. godine, a sadrži snimke sedam riječkih bendova koji su obilježili riječke glazbene osamdesete, ujedno i prvo diskografsko izdanje koje je reflektiralo svu snagu riječke post-punk i novovalne scene.

Na kompilaciji se nalaze grupe Let 3, Grad, Grč, Fit, Idejni nemiri, Ogledala i Strukturne ptice. Svima njima je to bilo prvo objavljivanje na vinilu, što znači da je s tom kompilacijom počela i karijera danas jednog od najvećih bendova regije, Let 3.

Kao predgrupe svirat će riječke grupe Grad i Grč, koje su također zabilježile svoje prve zapise na vinilu na toj kompilaciji, Grad s najvećim hitom „Ima li nešto“ i „Vodi me“, a Grč s kontroverznom „Noćas se Beograd pali„, „Nož u mojoj ruci“ i „Ima još krvi“.