Privremena regulacija prometa u ulici Put Bože Felkera

riportal - prije 11 sati - link

Privremena regulacija prometa na nerazvrstanoj cesti – Put Bože Felkera od kućnog broja 45 B do kućnog broja 53 B, bit će uspostavljena od 2.  do 30. rujna 2024. godine za vrijeme izvođenja radova na polaganju niskonaponskog priključka KB NN TS KAMPUS 2 i priključak višestambene građevine TS KAMPUS 2.

Izvođenje radova odvija se na način da se na predmetnoj dionici izvođenja radova, prometnica zatvara za sav promet, osim vozila gradilišta, u vremenu od 09:00 do 17:00 sati, nakon čega se rov zatrpava i prometnica dovodi u stanje za privremeno prometovanje vozila u svrhu prilaza stambenim objektima.

Parkiranje za vozila stanara (Ulica Put Bože Felkera) u vremenu trajanja radova bti će osigurano u Ulici Sveučilišna avenija postavom prometne signalizacije sukladno dostavljenom prometnom rješenju. Pješački promet u svrhu prilaza stambenim objektima omogućen je za cijelo vrijeme izvođenja radova.

Izvođenje radova radi duljine same trase predviđa se u tri dionice:

  • (Dionica I: Ulica Put Bože Felkera od kućnog broja 45 B u cijeloj dužini slijepog odvojka ulice do kućnog broja 43. tj. do raskrižja s glavnom trasom prometnice,
  • DIONICA II: Ulica Put Bože Felkera od kužnog broja 53A do raskrižja tj. do kućnog broja 32,
  • DIONICA III: Ulica Put Bože Felkera od kućnog broja 32. do kućnog boja 53 B).

Redoslijed izvođenja radova započinje na način da se prvo izvodi dionica III, zatim dionica II i na kraju dionica I. Radovi na svakoj sljedećoj dionici mogu započeti tek kada se završi prethodna dionica.

Uspostava privremene regulacije prometa te izvođenje radova dozvoljava se u periodu od 02. do 30. rujna 2024. godine sukladno prometnom elaboratu izrađenom od tvrtke LIDER PROJEKT d.o.o., Ulica Ivana Šibla 15, Zagreb.

Dana 22.08.2024. godine, održan je terenski sastanak na kojem su prisustvovali predstavnici Vijeća Mjesnog odbora Grad Trsat te voditelj projekta i predstavnik investitora višestambene zgrade u svrhu upoznavanja Vijeća Mjesnog odbora o dinamici izvođenja radova te pravovremenog obavještavanja stanara ulice.

Molimo sve sudionike prometa na povećani oprez te poštivanje privremene regulacije prometa.

The post Privremena regulacija prometa u ulici Put Bože Felkera appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

rijeka grad (70)RIJEKA I PGŽ (820)