TUGA U MJESTU Na mjestu tragedije: ‘Tinejdžer je pokušao ispraviti automobil, naletio je na travu’

riportal - prije 9 sati - link

Cijeli dan prijatelji ostavljaju lampione na mjestu velike tragedije u kojoj je život izgubio tinejdžer, a drugi je teško ozlijeđen i u bolnici je

Sunja je zavijena u crno nakon teške tragedije u kojoj je poginuo mladić od 18 godina, dok je maloljetnik teško stradao. Tamo je večeras bio RTL-ov Boris Mišević.

“Stanje preživjelom maloljetnikuje nepromijenjeno . I dalje se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja u sisačkoj bolnici, što znači da mu je život ugrožen. Katastrofa, ogromna tragedija. Susjedi koji se nalaze u blizini nesreće, govore da je sat vremena trebalo vatrogascima da izzvade iz automobila drugog unesrećenog dječaka. I danas cijeli dan dolaze prijatelji i rodbina, uglavnom mlađi prijatelji iz škole i ostavljaju privatne stvari. Svemu je kumovala neprilagođena brzina. Dječak je pokušao ispraviti automobil trenutak u kojemu se auto zanio, ali je naletio na travu na kojoj se ne može kontrolirati vozilo To je bio razlog tragedije”, rekao je Mišević.

Nastavio je dalje razgovor s načelnikom mjesta, grga Dragičević izrazio je sućut obitelji stradalog 18-godišnjaka te je drugom maloljetniku u bolnici poželio brz oporavak.

“Ovo je tragedija za našu općinu. Dva mlada života jedan izgubljen, a pitanje je što će biti sa drugim. Nadamo se da će se izvući.

VIDEO – Maloljetnom suvozaču bore se za život, 18-godišnji vozač poginuo:

Bez obzira što Općina Sunja i sam u suradnji s Policijskom postajom u Sunji imamo svaki mjesec Vijeće za prevenciju gdje upravo takve stvari raspravljamo i stavljamo na dnevni red i policija vrši kontrolu… Pokušat ćemo apelirati da roditelji utječu na djecu”, rekao je načelnik. Nastavio je da je cesta u prilično dobrom stanju, ali treba prilagoditi brzinu. Sada je ograničenje 50 km na sat. A i da policijska patrola često stoji u blizini. O uspornicima je rekao da o tome treba odlučiti struka, piše Danas.hr.

The post TUGA U MJESTU Na mjestu tragedije: ‘Tinejdžer je pokušao ispraviti automobil, naletio je na travu’ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

automobil (72)bolnica (59)Hrvatska i svijet (534)tragedija (53)