Modrić ponovno u centru pozornosti: ‘Od ovacija do ovacija, to je njegov život’

narod - prije 2 dana - link

Luka Modrić odigrao je od prve do 63. minute za Real na gostovanju kod Las Palmasa u utakmici 3. kola španjolske La Lige. Susret je završio 1:1 nakon gola Alberta Moleira iz 5. minute i poravnanja Reala preko Viniciusa iz 69. s bijele točke. Imao je 41/47 u točnim predajama lopte, tri od pet točnih centaršuteva i dvije od tri točno predane duge lopte. Kreirao je jednu veliku priliku i imao četiri ključna dodavanja. Marca ponovno piše o njemu.

“Od ovacija do ovacija, to je život Luke Modrića. Vjerojatno ih je jedva doživio na stadionu Gran Canaria jer je napustio teren dok je njegova momčad gubila i igrala loše, a on je bio daleko od svojih najboljih izvedbi”, piše Marca.

“Ugušio ga je način na koji je domaćin igrao, čak je i pogrešno dodao neke lopte, kakve nije uspio proslijediti vjerojatno tek nekoliko puta u svojoj karijeri. Ali u ovom trenutku njegova života to nije važno. Igra li Modrić, ovacije su zajamčene. I to je jedino pošteno”, dodaje se.

O njemu piše i AS.

“Bio je izgubljen u prvom poluvremenu zbog taktičke konfuzije u kojoj se momčad našla. Bio mu je to prvi start sezone. U drugom poluvremenu je pokušao povući napad Reala, ali nije uspio povezati napadački trojac”, navode.

Objava Modrić ponovno u centru pozornosti: ‘Od ovacija do ovacija, to je njegov život’ pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Izdvojen članak (735)luka modrić (238)Sport (11187)