Čeka se potvrda posla. Sahiti ide u Njemačku, na Poljud stiže najmanje jedan povratnik u bijeli dres

novilist - prije 5 sati - link

Tijekom današnjeg dana trebao bi biti finiširan transfer krilnog napadača Emira Sahitija u njemački HSV. Transfer bi s bonusima trebao dosegnuti milijun i pol eura, a 20 posto novca treba ići bivšem Sahitijevom klubu Rabotničkom.

Istodobno, za zamjenu Sahitiju Splićani bi također danas, po neslužbenim informacijama, trebali dovesti svojeg bivšeg igrača Stipu Biuka. Biuk je s Poljuda otišao u Los Angeles FC u siječnju prošle godine za 6 i pol milijuna eura. Zimus je stigao na posudbu u španjolski Real Valladolid, a ljetos je i otkupljen za četiri milijuna eura.

No vodstvo kluba odlučilo ga je prvo poslati na kaljenje na posudbu, a želja mladog krilnog napadača je barem privremeni povratak na Poljud.

Proteklih dana pričalo se i kako je na korak do povratka na Poljud slovenski napadač Jan Mlakar, a još je nepoznato gdje će i hoće li Ivan Perišić, kojeg od jučer, prema klauzuli u ugovoru, netko može otkupiti uz odštetu od svega 200 tisuća eura.

 

Objava Čeka se potvrda posla. Sahiti ide u Njemačku, na Poljud stiže najmanje jedan povratnik u bijeli dres pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Emir Sahiti (6)hnk hajduk (13)nogomet (2452)Stipe Biuk (5)