“Disco Revival: 70’s & 80’s Hits” u kaštelu na Trsatu

novilist - prije 6 sati - link

Nakon nevjerojatne i nezaboravne diskonoći koja se održala u prostoru Riječke ribarnice slijedi još jedna disko avantura. Ove subote, na posljednji dan kolovoza, Trsatska gradina postaje središte disko groznice.

U sklopu programa Ljeto na Gradini ovaj će se popularni događaj pod nazivom »Disco Revival: 70’s & 80’s Hits« prvi puta održati u jedinstvenom open air izdanju. Za ovu će posebnu priliku povijesni prostor Trsatske gradine zasjati u spektakularnom izdanju na kojemu će DJ Luca Montecchi puštati najveće diskohitove sedamdesetih i osamdesetih godina.

Uz nezaboravne ritmove koji su definirali čitave generacije, posjetitelji će moći uživati i u predivnom ambijentu s pogledom na grad, a nema sumnje da će se stvoriti atmosfera koju ne želite propustiti. Osim glazbe, i posjetitelji također mogu zasjati u svom najboljem retro stilu!

Organizatori pozivaju sve da izvuku svoje najšarenije i najsjajnije retro outfite iz ormara te se pripreme za noć punu plesa i dobre zabave. Party počinje već od 19 sati i traje sve do ponoći.

Objava “Disco Revival: 70’s & 80’s Hits” u kaštelu na Trsatu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (440)Mozaik (668)rijeka (1107)