FOTO Moćna 4 Tenora odzvanjala Gradinom. Publika ih ispratila ovacijama

novilist - prije 7 sati - link

Koncert 4 Tenora ispraznio je grad i ispunio Gradinu – do posljednjeg mjesta i još malo više, ljubitelji poznatih pjesama u obradi četvorice tenora uživali su u sjajnim muškim glasovima.

Ovu glazbenu skupinu čine Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Vladimir Garić i Filip Hozjak, svi članovi Tenora iza sebe imaju bogatu karijeru u operi, mjuziklima i popularnoj glazbi.

Foto galerija: 4 tenora na Gradini Foto: Ana Križanec

Kao kvartet nastupaju od 2016. godine. Njihov repertoar kombinira klasične arije, popularne domaće i strane hitove te autorske pjesme koje obogaćuju njihove nastupe.

Tijekom koncerta, Tenori su izveli niz popularnih pjesama, uključujući nezaboravne izvedbe “More, more” od Meri Cetinić i “Ono sve što znaš o meni” od Arsena Dedića.

Odmah pri početku su otpjevali autorske “Sve je tvoje” i “Noćas te sanjam majko” koje potpisuje glazbenik Goran Karan, a koji je i sam prije nekoliko večeri nastupio na istom mjestu.

Tenore je pratio bend Dno Dna, a svaka je izvedba bila popraćena ovacijama iz publike, koja izgleda voli poslušati kada joj zapjevaju četiri moćna glasa, čija se snaga čula daleko izvan zidova Gradine.

Objava FOTO Moćna 4 Tenora odzvanjala Gradinom. Publika ih ispratila ovacijama pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (438)Ljeto na Gradini (24)Mozaik (665)