U nedjelju u Kastvu memorijalni turnir Dubravko Dukić ‘Gule’; Prijavite se na natjecanje u malom nogometu, briškuli i trešeti

riportal - prije 6 sati - link

Memorijalni turnir Dubravko Dukić “Gule” održat će se 1. rujna ispred caffe bara Tin u Trinajstićima 45a. Ovaj događaj, koji se tradicionalno organizira u čast dragog Guleta, okuplja prijatelje i ljubitelje malog nogometa i kartaških igara.

Turnir uključuje natjecanja u malom nogometu (3 na 3) i u briškuli i trešeti. Prijave za nogomet primaju se kod Ivana na broj 001 760 85 86, dok se prijave za kartaški turnir mogu obaviti kod Martine na broj 091 727 83 24. Svi sudionici turnira bit će počašćeni besplatnim fažolom.

Tombola iznenađenja također je pripremljena za sudionike, s glavnom nagradom – skuterom KYMCO Agility 50, kao i brojnim drugim vrijednim nagradama, uključujući klima uređaj, romantične večere za dvoje i još mnogo toga. Cijena tombole iznosi 2 EUR, a sav prihod bit će doniran u dobrotvorne svrhe.

Nakon turnira, posjetitelji će moći uživati u zabavnom programu uz nastupe Maura Staraja, Kožnih jakni, Raspada sistema, Canotte i DJ Dade.

Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima i pokroviteljima, posebno Krk moto teamu, koji je omogućio glavnu nagradu i donirao skuter.

The post U nedjelju u Kastvu memorijalni turnir Dubravko Dukić ‘Gule’; Prijavite se na natjecanje u malom nogometu, briškuli i trešeti appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

kastav (51)natjecanje (16)RIJEKA I PGŽ (812)turnir (9)