Kostrensko leto će se zatvoriti uz besplatan koncert Matije Cveka

riportal - prije 14 sati - link

Privodi se kraju manifestacija Kostrensko leto, a zaključit će ju besplatni koncert Matije Cveka u pratnji benda The Funkensteins u subotu, 31. kolovoza s početkom u 20 sati na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena

Matija Cvek, poznat po iznimnom vokalu i emotivnim izvedbama, već se etablirao kao jedan od najperspektivnijih mladih kantautora na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njegov talent i karizma osvojili su srca mnogih, a pjesme poput “Trebaš li me” “Visine” i “Ptice“, postale su hitovi koji su osvojili top ljestvice.

Uz pratnju benda The Funkensteins, poznatog po energičnim izvedbama i vrhunskoj svirci, kostrensku publiku očekuje još jedna noć za pamćenje i prekrasan glazbeni završetak Kostrenskog leta. 

Screenshot

Ovogodišnje Kostrensko leto bilo je izuzetno uspješno. Bogat i raznovrstan kulturni i sportski program privlačio je tijekom čitavog ljeta u Kostrenu brojne posjetitelje, a takav će biti i završetak manifestacije i oproštaj od ljeta uz pravu glazbenu poslasticu, poručuju organizatori. 

Kostrensko leto organizirali su Turistička zajednica općine Kostrena, Centar kulture Kostrena uz podršku KD Kostrena i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena. Vrijednu podršku projektu projektu pružili su i Turistička zajednica Kvarnera i Hrvatska turistička zajednica.

The post Kostrensko leto će se zatvoriti uz besplatan koncert Matije Cveka appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

koncert (193)Kostrensko leto (6)matija cvek (11)RIJEKA I PGŽ (811)Zabava (63)