Ukrali ukupno četiri električna bicikla čija je vrijednost procijenjena na nekoliko desetaka tisuća eura

novilist - prije 5 sati - link

Porečka policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom njemačkih državljana u dobi od 27 i 20 godina i utvrdila sumnju da su počinili kaznena djela krađe, odnosno da su od 16. do 23. kolovoza u turističkim objektima na području Funtane otuđili ukupno četiri električna bicikla i na taj način vlasnicima nanijeli ukupnu materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća eura.

Njih se sumnjiči da su, u društvu sa 22-godišnjim njemačkim državljaninom, 16. kolovoza u poslijepodnevnim satima, otuđili električni bicikl u vlasništvu poljskog državljanina, da bi 22. kolovoza u jutarnjim satima otuđili električni bicikl austrijskom državljaninu.

Pohod su završili 23. kolovoza u noćnim satima, kada su dvojici njemačkih državljana otuđili još dva električna bicikla.

Osumnjičeni dvojac je jučer predan u pritvorsku jedinicu policije, dok policija i dalje traga za 22-godišnjim njemačkim državljaninom kojeg se također dovodi u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Objava Ukrali ukupno četiri električna bicikla čija je vrijednost procijenjena na nekoliko desetaka tisuća eura pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Bicikli (6)Crna kronika (2445)