Organizatori filmskog festivala imaju priličan izazov. Brinu da se bivši supružnici ne sretnu na crvenom tepihu

novilist - prije 11 sati - link

Brad Pitt i Angelina Jolie pokušat će izbjeći svaki (neugodan) susret ovog tjedna dok promoviraju svoje filmove na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji – budući da su organizatori poduzeli dodatne mjere opreza da bi razdvojili bivše supružnike.

U nedavnom intervjuu za Vanity Fair, venecijanski umjetnički direktor Alberto Barbera rekao je da je festival posebno pazio da se filmovi slavnih bivših ne preklapaju na rasporedu.

“Angelina će biti prvog dana, u četvrtak, a odmah nakon toga će otići s redateljem ‘Marije’, Pablom Larraínom, na Telluride Film Festival u Coloradu, rekao je Barbera. “Dakle, Brad će stići tek u subotu u Veneciju. Nema šanse da se sretnu na Lidu, slavnom otoku na kojem se održava fešta”, kazao je.

Izvor pak za Page Six otkriva da holivudske zvijezde nisu tražile da se na festivalu prikazuju njihovi filmovi.

“Nisu to tražili, bili su dovoljno mudri da shvate situaciju”, rekao je izvor.

Jolie je u srijedu stigla u Italiju, a debitirat će u filmu “Maria” o opernoj pjevačici Mariji Callas. Pitt će biti u gradu na premijeri svog filma s Georgeom Clooneyjem, “Wolfs“, 1. rujna.

 

Objava Organizatori filmskog festivala imaju priličan izazov. Brinu da se bivši supružnici ne sretnu na crvenom tepihu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Angelina Jolie (11)Brad Pitt (11)Mozaik (667)Showbiz (1786)