VIDEO Kapetan Rijeke poslao jasnu poruku iz Ljubljane: “Svjesni smo da smo bolja momčad…”

novilist - prije 7 sati - link

RIJEKA Poruka kapetana Rijeke Ivana Smolčića uoči gostovanja u Ljubljani je kratka i jasna.

– Svjesni smo da smo bolja momčad, ali dosta je priče, moramo to pokazati na terenu!

Smolčić takav stav emitira svakodnevno, u razgovoru sa suigračima, trenerima, klupskim zaposlenicima, pa i predsjednikom Miškovićem koji je obišao momčad na posljednjem treningu uoči sraza u četvrtak.

– Moramo biti maksimalni. Vidjeli smo ih na Rujevici, osjetili ih… Nisu nas iznenadili, sve je bilo kako nam je stručni stožer i pokazao u analizama. Pripremili smo se još bolje i vjerujem da ćemo još kvalitetnije iskoristiti njihove mane.

Pobjeda u Osijeku dogodila se u pravom trenutku za novi impuls samopouzdanja, ali i kao novi zamah na početku neke nove priče koju gradi trener Radomir Đalović sa svojim stožerom.

– Svaka pobjeda puno znači za samopouzdanje, a ova u Osijeku se dogodila u pravom trenutku. Puni smo samopouzdanja i idemo to pokazati na terenu. Lakše je i ljepše igrati pred punim stadionom, ova momčad je navikla na to i ići ćemo na glavu da uhvatimo Konferencijsku ligu, rekao je Ivan Smolčić.

Objava VIDEO Kapetan Rijeke poslao jasnu poruku iz Ljubljane: “Svjesni smo da smo bolja momčad…” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

NK Rijeka (186)