Lea Deranja ponovno je osvojila Dubrovnik!

dulist - prije 5 sati - link

U Dubrovniku je proteklog vikenda održan turnir do 10 godina u organizaciji TK Libertas iz kalendara natjcanja HTS-a odbora Jug. Lea Deranja, Eva Bender, Lorena Totić, Oxana Perić, Ante Težulat i Gabriela Marjanović šest je mladih tenisača koji su nastupili na natjecanju.

Nakon razigravanja po grupama, s tri pobjede, bez izgubljenog gema, Lea Deranja plasirala se u Zlatni turnir isto kao i Eva Bender. U Srebreni turnir plasirala se Oxana Perić, dok su svoj plasman u Zeleni turnir ostvarili Ante Težulat, Lorena Totić i Gabriela Marjanović.

Lea Deranja je u finalu Zlatnog tunira bila bolja od Antee Kekez iz Stobreča rezultatom ¼ 4/3 10/4, a prethodno je u polufinalu bila bolja od Josipe Vukman (ST) rezultatom 4/0 iz TK Split1950. Eva Bender je nakon tri pobjede u skupinama u Zlatnom turniru uspjela doći do ¼ finala u kojem je od nje bila bolja Zita Ortner iz Splita rezultatom 4/3. Oxana Perić je stigla do ¼ finala Srebrenog turnira, Ante Težulat do finala Zelenog turnira u kojem je bio bolji od Lovre Ledenka (ŠUB) rezultatom 4/0, Lorena Totić je igrala finale zelenog turnira i bila bolja od Mare Ruso rezultatom 4/0, dok je Gabriela Marjanović dospjela do četvrtfinala istog.

Čestitke mladim igračicama i igračima!

Foto: TK Libertas

pročitaj cijeli članak

Sport (11020)