RTL-ova napeta dramska poslastica donosi tajne koje polako izlaze na površinu, brojne intrige i ubojstvo

novilist - prije 6 sati - link

Od ponedjeljka, 2. rujna u 20.15 sati na RTL-u, gledatelji će moći uživati u napetoj dramskoj poslastici »Sjene prošlosti«. Iznenadni susret četiri prijateljice nakon dvadeset godina, tajne koje polako izlaze na površinu, želja za moći i brojne intrige dovest će do zločina i velike policijske istrage na čijem čelu su inspektori Darija i Kruno, saznajemo iz priopćenja.

U potonjem je navedeno i da nova RTL-ova dramska serija »Sjene prošlosti« okuplja sjajna domaća glumačka imena, poput Jelene Perčin, Marine Fernandez, Ane Maras Harmander, Dajane Čuljak, Đorđa Kukuljice, Janka Rakoša, Jasmina Mekića, Matije Kačana i Arije Rizvić

Jasmin Mekić, Foto: ArhivaNK

Uz njih, svoje uloge suvereno nose i jedna od najcjenjenijih glumica mlađe generacije Tena Nemet Brankov, te poznato kazališno i televizijsko lice Andrej Dojkić, koji će utjeloviti policijske inspektore Dariju i Krunu. Okosnica radnje »Sjena prošlosti« odnosi su četiri dominantne žene – Marte, Paule, Ane i Olge.

Četiri prijateljice živjele su život klasičnih srednjoškolki, no kad manipulativna Marta odluči pripremiti okrutnu podvalu Olgi. Želja za osvetom zbog nepravde iz prošlosti sve se više budi, a upravo to pokrenut će lavinu raznih, vrlo neočekivanih događaja, pa čak i ubojstva, otkriva nam prispjeli materijal, ali da biste saznali što će se poslije događati najbolje je da si rezervirate termin za ležanje na kauču i uživanje u seriji.

Tena Nemet Brankov i Andrej Dojkić, Foto: Maja Bota Strbe za RTL

Objava RTL-ova napeta dramska poslastica donosi tajne koje polako izlaze na površinu, brojne intrige i ubojstvo pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Moda (119)Mozaik (664)Tv (163)