Branič Opatije nakon remija u Solinu: “Trebali smo nakon dva kola imati barem dva boda”

novilist - prije 6 sati - link

RIJEKA  Bod osvojen u Solinu, gdje je Croatija odigrala svoju domaću utakmicu zbog renoviranja igrališta u Zmijavcima, izazvao je dvojake osjećaje u redovima nogometaša Opatije. S jedne strane bod na gostovanju je uvijek dobar rezultat, s druge strane u redovima Crno-bijelih prevladava mišljenje da se prema prikazanom moglo i do sva tri boda.

– Bila je to čvrsta, baš prava prvenstvena utakmica – govori Marin Grujević, iskusni branič Opatijaca. – Nije bilo puno prostora za igru, travnjak je bio u užasnom stanju. Prije naše utakmice su se na tom terenu igrale dvije utakmice mlađih uzrasta, a dan ranije su svoju prvenstvenu utakmicu igrali seniori Solina. Nije u takvim okolnostima bilo ljepote, više se preskakala igra, bilo je puno borbe. Međutim, unatoč svemu tome u meni ostaje žal za sva tri boda. Bili smo kompaktni, čvrsti u obrani. Oni su imali jednu i pol šansu, a mi smo imali svojih prilika u oba poluvremena. Pogotovo u nastavku. Krivo mi je, jer smo nakon prva dva kola i dvaju gostovanja trebali barem dva, a možda i četiri boda na kontu. U Dubravi smo se ispromašivali i pritom dobili dva naivna pogotka. Međutim, to je cijena igranja višega ranga. Opet, u ova dva kola vidjeli smo da možemo.

U petak na Kantridu dolazi Rudeš. Donedavni prvoligaš neočekivano je loše otvorio sezonu.

– Nezgodna ekipa, dobra po imenima. Sve je moguće. Doživjeli su dva poraza i sigurno da nas ne čeka lagana utakmica. U ovoj ligi svatko može svakoga dobiti. Trebamo se dobro odmoriti i onda pripremiti za taj susret – nadovezao se nekadašnji igrač Rijeke i Istre 1961.

Dojam je da u opatijskom momčadi ima dosta rezervi. Neki igrači nisu još potpuno spremni, neki se nisu još uigrali s ostatkom momčadi.

– Otišla nam je gotovo kompletna prošlosezonska vezna linija, došli su neki novi dečki… Uigravamo se. Imamo na klupi puno rezervi, 20 podjednakih igrača i tko god uđe, donese nešto dobro – rekao je Grujević.

Objava Branič Opatije nakon remija u Solinu: “Trebali smo nakon dva kola imati barem dva boda” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

NK Opatija (22)nogomet (2433)