Umro legendarni trener Sven-Göran Eriksson: Nedavno se oprostio od svijeta porukom

narod - prije 5 sati - link

Sven-Göran Eriksson je umro u 76. godini života.

”Sven Goran Erikkson preminuo je okružen obitelji u svome domu. Molimo vas da poštujete našu želju da tugujemo u miru u privatnosti”, priopćila je obitelj švedskog trenera.

Naime, nedavno je objavio kako boluje od raka gušterače, a od nogometnog svijeta se oprostio emotivnom porukom koja je sve duboko pogodila. Nažalost, samo nekoliko dana kasnije izgubio je bitku s teškom bolesti.

“Imao sam dobar život. Mislim da se svi bojimo dana kada ćemo umrijeti, ali smrt je također dio života. Morate naučiti prihvatiti to. Nadam se da će na kraju ljudi reći da sam bio dobar čovjek. Svjestan sam da to ne misle baš svi, ali što je, tu je”, rekao je Eriksson i dodao.

“Nadam se da ćete me pamtiti kao pozitivnog čovjeka koji se trudio raditi sve što može. Nemojte da vam bude žao, nasmijte se. Hvala vam na svemu, treneri, igrači, navijači… Bilo je fantastično. Čuvajte se i čuvajte svoj život i živite ga. Zdravo.”

Objava Umro legendarni trener Sven-Göran Eriksson: Nedavno se oprostio od svijeta porukom pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Sport (11037)Sven Goran Eriksson (6)