Auto prelijepio oznakama HOS i “Za dom spremni”, kaznili ga sa 700€. Bulj pobjesnio

novilist - prije 5 sati - link

Saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Sinja objavio je presudu protiv osobe koja je prekršajno kažnjena sa 700 eura, jer je na automobilu imao naljepnice s oznakama HOS-a i natpisom “Za dom spremni”.

U prekršajnom nalogu nastalom kod Slunja, vidljivo je iz Buljeve objave, stoji da je “okrivljeni narušavao javni red i mir na način da se osobnim automobilom nalazio na javnom mjestu krnjak te na automobilu ima tri komada naljepnica sa oznakom ‘HOS’, ‘Za dom spremni’.”

Evo što je o tome imao za reći Miro Bulj.

“Ova vladajuća većina ne prestaje s verbalnim deliktom, ugrožavanjem slobode govora i napadom na znakovlje postrojbe HOS-a koja je branila Hrvatsku.

Kaznili čovjeka sa 700 eura zbog znakovlja HOS-a, zbog znaka pod kojim se ponosnih, slavnih ali za naš narod teških i krvavih devedesetih branila Hrvatska dok nam je agresor palio kuće, ubijao ljude i želio da nestanemo.

Sa 700 eura o kojima većina hrvatskih umirovljenika može samo sanjati. Pa kakav smo mi to narod kad trpimo takve na vlasti?!

Bilo bi pametnije Plenkoviću i njegovim koalicijskim partnerima da po uzoru na Sinj kojeg vodim krenu sa snažnim demografskim mjerama, rezanjem poreza i da se pozabave rastom plaća i mirovina kao i ograničenjem uvoza strane radne snage.

Ispada da im je jedino na pameti vlastiti interes i džepovi te progon hrvatskih domoljuba”, objavio je Miro Bulj na Facebooku.

Objava Auto prelijepio oznakama HOS i “Za dom spremni”, kaznili ga sa 700€. Bulj pobjesnio pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

hos (22)Hrvatska (3968)Miro Bulj (29)Novosti (1363)za dom spremni (32)