Udruženje obrtnika Rijeka poziva na akciju darivanja krvi 3. rujna na Zametu

novilist - prije 5 sati - link

Udruženje obrtnika Rijeka nastavlja suradnju s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Zamet, jer, kako ističu, darivanje krvi je čin koji spašava živote.

– Sljedeći utorak, 3. rujna, od 15 do 19 sati na Zametu će, u Sportskoj dvorani Zamet, biti održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi vas ovim putem pozivamo da, ukoliko niste u mogućnosti darivati krv, možete sudjelovati na način da darujete poklon bonove vaših obrta koji će se darovati dobrovoljnim darivateljima krvi.

Poklon bonove možete poslati na e-mail: uo.rijeka@hok.hr ili ih osobno donijeti u Udruženje obrtnika Rijeka, svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 7.30 do 15.30, poručuju iz Udruženja obrtnika Rijeka.

Udruženje obrtnika Rijeka planira s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Zamet organizirati i zajedničko darivanje krvi u listopadu, a sudjelovanjem u akciji darivanja u rujnu želja je da se nakon ljetne stanke ponovo afirmira javnost na darivanje krvi koji je jedan od najjednostavnijih načina na koji si svi ljudi mogu međusobno pomoći.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti Udruženju obrtnika Rijeka na e-mail: uo.rijeka@hok.hr.

Objava Udruženje obrtnika Rijeka poziva na akciju darivanja krvi 3. rujna na Zametu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

dobrovoljno darivanje krvi (10)rijeka (1100)Rijeka & Regija (1038)