Sukob navijača na čvoru Vrata: Ima ozlijeđenih i privedenih!

riportal - prije 7 sati - link

‘Rulja s prekrivenim licima zaletjela se u naplatne. U tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a dio njih je priveden. Među sukobljenima ima i ozlijeđenih

  • Dvije navijačke skupine sukobile su se na naplatnim kućicama Vrata u 15.30 sati, potvrdila je primorsko-goranska policija. U tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a intervencijom policije spriječen je daljnji sukob navijača i nastanak veće materijalne štete.

“Dio sudionika ovog događaja je priveden te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Osobama ozlijeđenim u tučnjavi bit će pružena odgovarajuća liječnička pomoć”, izvijestila je policija.

‘Užas scena’

Tučnjava se dogodila uoči današnje utakmice Istre i Hajduka koji se u četvrtom kolu domaćeg HNL-a sastaju na stadionu Aldo Drosina u Puli.

“Moja procjena je da je bilo oko 100 navijača. Baš kao rulja s prekrivenim licima su se zaletjeli na naplatne, vidi se da je rampa polomljena. Automobili su ostali prazni na jednoj strani, a oni otišli”, ispričala je svjedokinja za 24 sata.

Vidjela je, kaže, na svoje oči dvoje ljudi kako leže na podu. “Pretpostavljam da su to radnici naplatnih, nisam vidjela drugu navijačku skupinu. Baš užas scena”, dodala je, piše Danas.hr.

The post Sukob navijača na čvoru Vrata: Ima ozlijeđenih i privedenih! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2437)navijači (82)policija (751)tučnjava (47)