“Chad Powers”: sve o sportskoj komediji s Glenom Powellom u glavnoj ulozi

novilist - prije 6 sati - link

Poznat po svojim karizmatičnim nastupima u Top Gun: Mavericki Twisters, Glen Powell prihvaća potpunu transformaciju za svoj novi lik u nadolazećoj komediji, Chad Powers. 

Powell će glumiti Russa Hollidaya, bivšeg “frajera” i studentskog beka koji očajnički traži drugu priliku nakon što je uništio svoju karijeru lošim ponašanjem. Serija prati Hollidaya dok usvaja novi identitet, Chada Powersa, i pokušava oživjeti svoju nogometnu karijeru pridruživanjem momčadi koja je u nevolji.

Serija je inspirirana istoimenim likom Elija Manninga za njegovu ESPN dokumentarnu seriju Eli’s Places , gdje je NFL zvijezda bila na tajnom zadatku na nogometnim probama Penn Statea.

U prvom prikazu serije, koji je podijeljen u zajedničkoj Instagram objavi s ESPN-om, glumac ima čupavu frizuru, tanke brkove i protetski nos.

View this post on Instagram

A post shared by ESPN (@espn)

Inače, osim što glumi u seriji, Powell je i izvršni producent, uz Elija i njegovog brata, Peytona Manninga.

Od zapleta do glumačke postave, ovo je sve što do sada znamo o Chadu Powersu, nadolazećoj sportskoj komediji s Glennom Powellom u glavnoj ulozi.

O čemu je Chad Powers?

Chad Powers priča priču o Hollidayu, nekoć obećavajućem beku, čije loše ponašanje izbacuje iz kolosijeka njegovu nogometnu karijeru na fakultetu. Željan druge prilike, on se prerušava u Powersa i ušeta u posrnulu nogometnu momčad.

Službeni opis glasi: ,,Kad loše ponašanje uništi fakultetsku karijeru vrsnog QB-a Russa Hollidaya (Powell), on se prerušava i ulazi u južnjačku nogometnu momčad kao talentirani, ljubazni Chad Powers.”

Je li Chad Powers istinita priča?

Emisija je inspirirana Manningovom epizodom Eli’s Places iz 2022. godine, u kojoj je Manning, koji je želio saznati više o procesu ulaska na koledž, otišao na tajni zadatak na probne probe u nogometu Penn Statea i preuzeo ulogu Chada Powersa.

Kako bi izveo štos, Manning je unajmio tim holivudskih vizažista i podvrgnuo se transformaciji ne toliko različitoj od Powellove. Bivši bek NFL-a nosio je periku, brkove i proteze za lice.

Tko je u glumačkoj postavi?

Powell će predvoditi glumačku ekipu kao Holliday. Pridružuju mu se zvijezde serije Steve Zahn, Toby Huss, Perry Mattfeld, Wynn Everett, Frankie A. Rodriguez i Quentin Plair.

Tko je režiser?

Pilot epizodu Chad Powersa režirao je Tony Yacenda, tvorac Netflixove serije American Vandal. Međutim, ne zna se hoće li Yacenda režirati još epizoda, ili će netko drugi preuzeti kormilo za ostatak serije.

Seriju su zajedno kreirali Powell i Waldron, a obojica su izvršni producenti. Waldron je poznat po svom radu na Lokiju i Doctoru Strangeu u Multiverse of Madness, donoseći u projekt mješavinu humora i žanrovski promišljenog pripovijedanja.

Osim toga, Eli i Peyton također su izvršni producenti na projektima, nastavljajući naslijeđe Elijevog fiktivnog lika.

Što o projektu kaže Glen Powell?

Powell je izrazio svoje uzbuđenje zbog preuzimanja uloge Powersa, lika kojeg je u početku oživio Eli. Tijekom pojavljivanja u emisiji Eli Manning Showu svibnju 2024., zvijezda NFL-a našalila se o stvarnosti da netko drugi preuzima ulogu Powersa.

,,Ne znam sviđa li mi se što glumiš Chada Powersa”, našalio se Eli, dodavši: ,,Kao, ja sam Chad Powers.”

,,Gledajte, neću vas pokušati nadmašiti, stvarno ću pokušati poštovati vaše naslijeđe, ali ovo je ono što radim”, rekao je Powell.

Powell i Waldron podijelili su svoj entuzijazam za projekt u zajedničkoj izjavi za Deadline.

,,Obojica smo zagriženi ljubitelji sveučilišnog nogometa. Kada smo vidjeli Elija kao Chada Powersa, znali smo da je to put u veliku, zabavnu priču o ovom svijetu. Uzbuđeni smo što smo dio ovog tima i jedva čekamo da Chada uključimo u igru. Razmišljaj brzo, trči brzo.”

Kada će Chad Powers biti emitiran?

Hulu još nije objavio službeni datum izlaska za Chad Powers. Međutim, snimanje je započelo u kolovozu 2024., što dokazuje službeni Instagram račun serije, na kojem je objavljena slika s natpisom “Prvi dan na setu”.  

Postoji li trailer za Chad Powers?

Još nema službenog trailera

Objava “Chad Powers”: sve o sportskoj komediji s Glenom Powellom u glavnoj ulozi pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (658)Tv (164)