Stjepan Hauser zgrozio obožavatelje novom objavom: ‘Da bar ovo nisam vidio’

novilist - prije 5 sati - link

Hrvatski violončelist Stjepan Hauser putem društvenih se mreža javio obožavateljima kako bi s njima podijelio lijepu vijest, no svojim je neobičnim načinom govora izazvao lavinu komentara.

Naime, na svojem je Instagram profilu Hauser na engleskom jeziku najavio snimku svog koncerta u londonskom Royal Albert Hallu. Dok je govorio, nekoliko je puta zamalo prasnuo u smijeh, ponavljajući frazu “you know”.

View this post on Instagram

A post shared by HAUSER (@hausercello)

,,Pozdrav, moji dragi fanovi. Ne mogu vjerovati da se to događa, večeras je ta večer. Večeras na mom YouTube kanalu možete pogledati moj čitav koncert u Royal Albert Hallu”, kazao je u videu.

,,Samo klasična glazba, meni omiljena, vama omiljena, you know? Ajde, idemo srušiti sve rekorde. Idemo, trebam da milijuni vas ovo pogledaju jer moramo širiti poruku ljubavi i sreće. A ništa ne donosi toliko ljubavi i sreće u svijetu kao klasična glazba. Dakle, ne mogu dočekati, oduvijek mi je bio san imati koncert klasične glazbe u ovoj legendarnoj dvorani, Tako sam uzbuđen”, ispričao je potom.

Pratitelji su u komentarima uskoro počeli izražavati šokiranost i zbunjenost.

,,Da bar ovo nisam vidio“, ,,Osjećam se zlostavljano”, pisali su.

Rasprava o spornom videu potegla se i na X-u, bivšem Twitteru, gdje su mnogi pošteno našalili, ali i zgrozili.

,,Odgledao sam video do kraja i osjećam se prljavo”, ,,Treba mi šta god ovaj pije“, ,,Lik je jeziv”, ,,Rijetko ljigav lik”, ,,Sine moj, bolje traktorom da ste me pregazili. Bolje bih se osjećao”, bili su neki od komentara.

Objava Stjepan Hauser zgrozio obožavatelje novom objavom: ‘Da bar ovo nisam vidio’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (658)Showbiz (1774)stjepan hauser (9)